Dagbesteding De Taag: een tweede thuis voor ouderen in Veldhoven

Locatie en openingstijden

Dagbesteding De Taag is gevestigd aan Taaghof 8 in Veldhoven en is maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend.

De dagbesteding bevindt zich in een vrijstaand huis in jaren ’30-stijl in een woonwijk in Oud-Veldhoven. Het huis is gesitueerd in een autoluw hofje nabij de Kromstraat. Het bijzondere aan de locatie is, dat Patricia en Rob Pastoor een deel van hun huis (begane grond en tuin) delen met de bezoekers. De dagbesteding vindt hierdoor plaats in een warme en huiselijke omgeving.

 

Riante tuin met kegelbaan
De dagbesteding beschikt over een keuken en twee woonkamers waarvan een met luxe fauteuils en een kantoor. Daarnaast is er een riante tuin. De tuin bied veel privacy doordat deze volledig ommuurd is.  De tuin beschikt over een eigen kegelbaan, diverse zitjes en een overkapping.

 

Wandelafstand Kromstraat Veldhoven

Door de ligging van De Taag kan het team bezoekers regelmatig meenemen voor een wandeling door het centrum om bijvoorbeeld boodschappen te doen voor de gezamenlijke lunch of ter voorbereiding van een kook- of bakactiviteit.

 

Huisdier

Op De Taag is een huisdier (shih thu hond Suus) aanwezig. Suus houdt van mensen en biedt de dagbesteding een extra dimensie.  

 

Vervoer is inbegrepen

Het vervoer wordt voor de bezoeker geregeld. Dagbesteding De Taag haalt de bezoekers thuis op en brengt de bezoekers weer naar huis. Dit gebeurt door onze vaste chauffeurs van De Taag met een personenauto.